Vapor Starter Kitsvape juicesE-LiquidE-LiquidVape hardwareVAPOR KITS PODSDisposable vapedisposable e-cigarettes

All Categories

  • All Categories
  • Diamond painting Stickers
Sign in or Join My Site Wish List (0)

HULP TOOLS TIPS

HULP TOOLS TIPS

1. Heil de Blauwe.

Onze ervaren liefhebbers raden aan dat het gebruik van een Blue TAC in plaats van de gewone was een rustgevende ervaring biedt. We hagelen de blauwe en worden vaak de blauwe crew genoemd omdat de normale was vaak uitdroogt. De blauwe TAC duurt maanden terwijl de normale waslevensduur weken is.


2. Breng een multi-diamant applicator tool om het proces te stimuleren

U zult verveeld en moe zijn van het plukken van tientallen honderden diamanten één voor één, nietwaar? Met zo'n gereedschap kun je een aantal diamanten in één poging repareren.


3. Investeer in een grote en diepe lade

Om een multi-diamant applicator te gebruiken, moet u de diamanten in de lade uitlijnen; Dus ze plakken aan de applicator. De truc is om het dienblad een beetje te schudden; Dus de diamanten staan op een rij. De normale schaal werkt echter niet goed. Investeer in een groter en dieper dienblad en schud ze. Ze zullen gemakkelijk in rijen staan.


4.De Lichtredder.

We zijn ons ervan bewust dat je weet hoe je kleuren aan je canvas kunt toevoegen, maar laat ons je vertellen hoe je licht aan je canvas kunt toevoegen. Voor elke vorm van diamantschildering zal het gebruik van een Light Pad uw algehele ervaring verbeteren en een redder voor u blijken te zijn. De ongeëvenaarde helderheid en topprestaties komen hier hand in hand.


5.Gebruik een tandenstoker in plaats van het applicator gereedschap.

Voor sommige perfectionisten maakt tijdbesparende tactiek nauwelijks uit. Als je het één voor één doet, krijg je het goed vast op zijn respectieve plaats. Tandenstoker heeft de scherpste rand, daarom kan hij het beste werken.

Great Value

Nunc id ante quis tellus faucibus dictum in eget metus.

Worlwide Delivery

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non

Safe Payment

Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus accumsan eget.

Shop Confidence

Faucibus dictum in eget metus. Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus

24/7 Help Center

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non